Fortsatt snö, snöning? WTF

Haha kom inte på om man säger snöning. Heter det så?
Nae men tänkte fortsätta lite på föra inlägget! Nu hare snöat massor! Så tiggde skjuts hem från skolan. ;) så slapp cykla i ovädret !
Nu ligger jag framför datorn, tar det lite lugnt och har världens JULkänsla!
ÄNDAST 26 DAGAR KVAR TILL JUL! 2 dagar kvar till första december o 3 dagar kvar till första advent! Åh! Allt går så fort! Vi har till och med satt upp stjärnor o saker i fönstrena!

HAR NI NÅGE CHRISTMASFEELING?!

Snön faller ner o kvar står jag....

......då vet du att jag älskar!!!

Haha, har inget med inlägget o göra kom bara att tänka på den låten! Men kommer inte på vad den heter ! :(
Nån som vet vad den heter?!

Men jao, det jag skulle berätta! Det är världens snöoväder ute! Vist är jätteglad att det snöar! ÄLSKAR SNÖ, VILL HA EN SNÖIG JUL! :D o hoppas vi får det! Men fy fan säger jag bara att cykla till skolan i det här vädret! Jag och en kompis vi blev dy blötta, håret trasslade sig o allt smink rann av! Men ska inte klaga , lite får man tåla ! ;)

Haha ser ut som en död fisk på bilen!

Stolt!!!!

Är så massa glad och stolt!!! Har inte kunnat springa två kilometer förut utan att behövt gå massor och idag sprang jag fyra kilometer utan att knappt bli trött?! Shit, vad har hänt lixom! :D
Men nu låste jag plugga till ett musikprov som jag fattar nada av! Handlar om puls, rytm och massa annat stuff! Så hejs! :)


Just det gjorde pepparkakor på elevensval i skolan idag! Åh, får sån jul feeling! Vill verkligen ha jul och så snöar det ute! // glad tjej!

Go' morgon go' morgon

Ännu b dag då mamma är sådär gullig! Blev väckt nyss o då fick man frukost på sängen! Det är så mysigt! :)
Men nu ska jag ta och göra mig iordning för har mycket o göra idag! Hehe ( eller inte)
Jag ska va lite duktig o träna! Först ut och springa någon kilometer, stretcha massor ( har inte gjort det på ett tag) , sen lite styrka och ett försök med yoga! Haha, får se hur det kommer gå med styrkan och yoga, kan inte göra en armhävning och har ingen balans. ;p

Stan igen!

Var i stan idag igen. O såg shortsen jag vill köpa igår men var för snål för att köpa idag igen. Men idag så köpte jag de! ;) kan lägg upp bild på de sen. Sitter i bilen påväg hem!
Ska fira kusin som fyller 8 sen! :D
Men först blire o sova lite, är trött som jag vet inte vad! Godnatt/dag! ^^

Breaking dawn part 2 igen

Vart och tittat på Twilight: Breaking dawn part 2 för andra gånger. Hade ju lovat att åka med mamma så fick ta och göra det! Tyckte faktiskt om den lite mer den här gången! 
Sen hittade ett par shorts på stadium fast köpte de inte (för jag är snål ^^ ).
 
Dagens outfit!

Pizza böllar!

Har bakat pizzabullar ( pizza böllar)! Sketa goda blev de! Eller den jag smakade iallafall. ^^
Men sen så mesans jag bakade smakade jag massor av deg så nu går jag runt o rapar jäst o magen jäser! Jobbigt värre!

FREAKS

Hjalp! Vad konstigt blogg.se  såg ut när jag skulle logga in! Det ser allmänt konstigt ut men gillart lite faktiskt! ;)
Ett grymt bra låttips! Låten freaks med The hawk in paris!

Badhuset!

Idag efter skolan drog jag och Thezz till badhuset o simmade lite, simmade kanske 20 - 30 längder. Sen flött vi bara runt till vi var rusin! RUSINFINGRAR ÄR SÅ MYSIGT!!! :)
Men sen efter när vi skulle duscha o basta osv. kände jag på min töjning och tror jag har tappat en gummi grej som ska sitta bakom så töjningen inte glider ur.
Nej då, jag har inte tappat den utan den har åkt in och fastnat i (INUTI!) örat!!! Herre min skapare!!! Men gick bra fick bokstavligt talat slita ut töjningen och då kom det massa var och så. Sen fick jag försökr "gräva" ur gummi saken! Hahah, äckligt värre! Funderade då på och sluta töja, men what the hell. Det var ju inte så farligt så fortsätter iallafall! :D
 
Random bild på trött tjej med fin mössa! 

My big dream

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!
Kommer en kort version i slutet ;) 
 
Tänkte bara skriva om min stora dröm (låter bäst på engelska, "my big dream"). Som troligtvist inte kommer slå in men drömma måste man få göra iallafall. ;)
Har alltid eller ja en väldigt lång tid vilja bli utbytesstudent. Får några år sedan bestämmde jag mig för att jag ska flytta här ifrån där jag bor så långt bort som möjligt. Vist jag har ett super bra liv som jag älskar här men jag vill ut och se världen, tycker det räker att bo på ett och samma ställe i 15 år! O just det för några år sedan då hörde jag om utbytesstudent och fastnade helt för det. Tänkte nästan bara på att jag ville bli det. Men sen blev det bort glömmt eftersom det var LÅNGT kvar till jag skulle börja gymnasiet o så. Men nu när det är dags att välja vill jag det igen! Vill det såååå mycket! Tänk känslan att vara tvungen att klara sig själv i ett år, få uppleva en annan kultur, se ett helt nytt land och säker lära känna massa med nya människor. Men också lära sig hantera svåra studer och att vara utan sin familj ett tag. Att vara utan sin familj, vänner och släkt är nog det ända negativa. 
Men jag tror jag skulle kunna klara det. Men det stora problemet är att det är så jädrans dyrt att åka som utbytesstudent. Och jag skulle aldrig kunna få ihop 130 000 på 20 månader. Skulle behöva spara ca 6500 i månaden. O ja det går inte. Så ajö till den drömmen! O så känner jag mig jätte tanskig som tjatar massor på mamma o pappa men I keep dreaming! :D Måste bara spara lite pengar! ;)
Hejs!
 
Någon som har förslag på hur jag kan tjäna massa pengar? Kom med försla hur knasiga de än är! :)
Bild från när jag var i USA sist
 
 
Kort version: VILL BLI UTBYTESSTUDENT EFTER FÖRSTA ÅRET PÅ GYMNASIET! :D
 
edit: hahaa, ser nu att jag råkat satt en såndär stjärna sak på näsan. O orkar inte ändra det! hehe 
 
 

Godmorgon!

GODMORGON! (Sitter det ihop?) sovmorgon idag till kvart i 9 så måste åka snart! Men jao, har precis gjort mig i ordning. Farmor ska skjutsa mig till skolan. YEY, slipper cykla! ;)

Flåsar som en gris!

Jag är absolut INTE någon tränings människa! Träning är faktiskt en av de värsta saker jag vet! Eller brukade köra masser av olika sporter när jag var mindre. Men de senaste åren har jag inte tränat för fem öre! Eller jo, för ca en månad sen började jag springa för tycker det är så sjukt jobbit att min kondision är så dålig som den är.
Vist jag har förbättrat mig, men det är fortfarande hur JOBBIGT som helst! Som idag sprang jag två kilometer (som vanligt). När jag kom hem var jag helt död!!!!
 
Men det visar reslutat iallafall. När jag började springa sprang jag två kilometer på 14 min, nu springer jag på 12! ;D
 
                         Innan man springer iväg                                         När man har sprungit klart

Gulligaste mor!

Haha ordet mor låter så söt! Tänker börja säga det istället för mamma! 
Imorse hade jag världens gulligaste mor. Först blir man lite sur för hon kommer in och väker mig klockan halv tolv. Men då när man kommer ut i vardagsrummet! Tro det eller ej, men där är det tända ljus och nybakade scones! Super mysigt! :)

Hatar gymnasie val och beslut ångest!

Jag verkligen ogillar att fatta beslut! Jämt när jag måste bestämma något får jag besluts ångest och min hjärna blir överhetad! Som nu har snart halva 9:an gått och om bara några månader måste vi välja vilket gymnasie vi vill gå på! Det är ett sånt val som man får leva med resten av livet, som påverkar ens framtid. Nej, USCH såna beslut hatar jag mest!
Men för att lätta beslutet lite var jag inne på gymnasiemässan idag! Jag trodde att det skulle göra beslutet lättare. Men nej då, det blev bara mer att välja på! Åhh, blir så trött!
Så nu lägger jag undad deta för kvällen och äter godis, chips, dipp, dricker mjölk och ser på "så mycket bättre istället"! Hejs! :)
 

Grattis kusin!

MASSOR AV GRATTIS KRAMAR TILL MIN GULLIGA KUSIN VITAMIN SOM FYLLER 3 ÅR IDAG! Just nu är vi och firar honom. Han har fått massor av fina presenter! Han ä helt galen i bilar så självklart har han en snygg bil tårta! :)

Harry potter!

Bilderna är från Weheartit

Töjning på G

Jajamen!!! Som rubriken säger "töjning på G". Har viljat gjort töjning i örat jätte länge! Men på någe konstigt vis har piercing affären här varit stängd varje gång jag har gått ditt............ Gått ditt två gånger! ;)
Nej, men då har en kompis vart snäll och lånat ut en liten till mej. Så nu blire att töja! Fast ska inte göra så stort, men iallafall. Massa fint! Vad tycker ni? Fint/fult med uttöjningar?
 

- A

Måste berätta om en lite kulig sak jag och några kompisar har hållt på med i några dagar. 
Fast först. Har ni sätt Pretty Little Liars någon gång?
Det handlar om typ några som får konstiga lappar och massa läskiga saker från några som kallar sig -A.
Och hahah vi gjorde lika dant mot en kompis. Hon blev massa rädd, men idag gjorde vi bort oss o hon kom på oss. Riktigt sur.. För vi va gryma påt! ;) 
Vi har t.ex. fått in massa lappar i hennes låsta skåp, hennes mapar, skickat anonyma sms, och så har hon fått en macka med en lapp anonymt och idag gjorde vi bästa! Vi skrev ett meddelande till hennes med biljardbollar! Erkänn riktigt AWESOME! ;) Låter kanske inte så kuligt när jag skriver men det var jätte kul iallafall!
Och om ni aldrig tittat på PLL, gör det. Bästa serien, rekomenderar den massa! Ta en check! ;)

Breaking dawn part 2, en skam

Alla andra som var o tittade på den igår säger att den var jättebra. Själv tycker jag den var en stor besvikelse och en skam gentemot boken. Boken breaking dawn (så länge vi båda andas) är enligt mig sen bästa av alla böcker i serien. Men filmen jag såg igår var den sämsta av alla filmer!
Vist de hade följt boken någorlunda bra, men det som var dåligt var att de hade inte haft med alla viktiga men små detaljer som GÖR HELA BOKEN! Förstår inte hur det kunde bli så del 1 var ju jätte bra! O nu till del två har det varit samma regissör och "writer" Jaja, inget jag kan göra åt det. Får ta och gå vidare med livet. Den var ju trotts allt helt okej och om jag inte hade läst boken utan bara sätt filmen, hade jag nog gillat den väldigt mycket! :)<3

Time to rest for a sömnig hest

Kom nyss hem från skolan o är masssssa trött!!! Så nu blir det att vila massa, kanske se lite på The mentalist! För måste vara uppvilad till ikväll. Det är ju TWINIGHT!!!!! ÅHH, ÄNTLIGEN ÄR DET SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER I TYP ETT ÅR! Jag ska gå och se det med Olivia. Kommer bli massa kuligt men ändå sorligt. Efter ikväll är hela twiligt saken slut. :'( Måste vila nu. HEJS! :D<3
Just det twinight är första och andra delen av filmerna Breaking Dawn i twilight serien! :)<3

Nästan klart!

Som ni kanske ser håller jag på med en ny design efter som I'm back o den gammla är massa gammal. Men är inte riktigt färdig så den ser lite konstig ut men får fixa det någe annan dag. Hejs! :)<3

A new begining

Hej! Ännu en gång är jag tillbacks från en av alla mina blogg pauser! Vet att jag har sagt det förut men nu ska jag börja blogg seriöst och ska försöka att inte ta några mer blogg pauser! :D Jag har gjort massa med saker sen pausen började men orkar inte skriva allt! Men en sak jag har gjort iallafall är att färga håret! :D<3
 
 
RSS 2.0
search/div